Pagina de start a forumului forum.ratbv.ro forum.ratbv.ro
Regia Autonoma de Transport Brasov

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Despre forum

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului forum.ratbv.ro -> ANUNT
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
liviu
Site Admin

Data înscrierii: 17/Noi/2006
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 10:58 am    Titlul subiectului: Despre forum Răspunde cu citat (quote)

Inființarea Forum-ului nu încearcă în nici un fel să se substituie filierei de rezolvare a sesizărilor și reclamațiilor stabilite prin lege.
Am recurs la această modalitate de cunoaștere a opiniei clienților noștri pentru că am considerat că este o cale mai facilă pentru comunicare.
Am urmărit cu multă atenție toate opiniile dumneavoastră și în toate situațiile în care sugestiile erau justificate și exista posibilitatea rezolvării acestora nu am ezitat să le aplicăm. Nu am intervenit în nici un fel în aceste discuții pentru a nu perturba dialogul între participanți.
Atunci când l-am înființat nu ne-am așteptat să fim lăudați și probabil că nici nu ne-ar fi ajutat cu nimic acest lucru.
Intr-o activitate în care zilnic se prestează 2200 ore de circulație, cu un număr de 149 autovehicule răspândite pe toată raza municipiului, în permanență sub privirile publicului călător, este firesc ca orice abatere de la condițiile de calitate să fie sesizată.
Ne folosesc observațiile dumneavoastră pentru a completa datele pe care le obținem cu personalul propriu de monitorizare în vederea eliminării aspectelor nedorite.
Forumul permite oricui să-și exprime propriile păreri despre transportul în comun, însă considerăm incorectă poziția unora, care sub protecția anonimatului, prezintă lucrurile într-un mod care ne face să avem îndoieli privind buna credință a autorului.
In data de 02.04.2008, “prigat” sesizează schimbarea programului pe linia 31, considerând frecvența de 15 minute începând cu ora 8,32 ca fiind prea mare și traseul aglomerat.
Din sondajele efectuate în zilele de 04.04., 07.04., 08.04.2008 s-a constatat că cele 3 autobuze articulate care circulă cu o frecvență de 15 minute au capacitatea de încărcare redusă (scaunele ocupate și 15-20 călători în picioare).
Mai recent “prigat” ne sesizează că în data de 07.04.2008 a așteptat în stația Spital CFR autobuzul liniei 31 de la ora 17,07 – 17,35.
Din analiza documentelor de exploatare, care pot fi verificate cu ușurință, rezultă că lucrurile nu stau deloc așa și la orele 17,13; 17,19; 17,32; 17,34 au trecut prin stație autobuzele nr.753, 651, 744, 656 pe linia 31, la ora 17,08 autobuzul 759 pe linia 7 și la ora 17,32 troleibuzul 806 pe linia 30 spre Valea Cetății.
Nu vrem să facem speculații dacă este cazul de rea intenție sau din nu știm ce motiv nu a observat trecerea autobuzelor și troleibuzulor susmenționate.
Am considerat necesară această intervenție pentru a nu lăsa niște neadevăruri să planeze asupra noastră, ne ajung cele reale, unele din cauze obiective (blocaje de circulație, accidente de circulație) și unele din vină proprie, pentru care facem eforturi să le eliminăm.
Așteptăm în continuare cu interes opiniile dumneavoastră și în cazul în care veți considera util putem organiza la sediul regiei o întâlnire cu forumiștii care sunt interesați în rezolvarea problemelor de transport în comun și vă asigurăm că îi considerăm “prietenii transportului în comun” chiar dacă ne mai și critică.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului forum.ratbv.ro -> ANUNT Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum