| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Kappa
Data înscrierii: 23/Apr/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Sâm Aug 08, 2009 12:37 pm Titlul subiectului: Problema biletelor de calatorie si a maruntisului |
|
|
In dupa-amiaza zilei de 7 august dupa ora 17 am dorit sa ma deplasez cu un mijloc de transport in comun spre Saturn. Neavand bilet si fiind un om cinstit nu m-am urcat in primul vehicul dand bani la sofer ci am vrut sa cumpar bilet. In statia ITC toate chioscurile de ziare erau inchise. Am mers atunci pana pe str. Zizinului la chioscul RAT de la Statia Traian. Era deschis si am rasuflat usurat. Am intins bucuros o bancnota de 100 lei cerand trei taloane cu cate doua calatorii. Angajata dvs. vorbind la telefon in interes personal (nu a intrerupt convorbirea care era mult mai importanta decat sa isi faca serviciul pentru care era platita) mi-a spus ca nu are marunt si daca vreau bilete sa merg sa schimb. In zona nu am gasit nimic deschis asa ca am urcat intr-un autobuz 6 spunandu-mi ca la prima statie care are casa de bilete voi cobori si imi voi lua bilet urmand sa imi continui calatoria cinstit si nu fraudulos. Pana la Saturn pe sensul de deplasare pe care eram nu era nici o casa de bilete amplasata si nici un chiosc de ziare deschis.
Am ajuns la Saturn care are si dispecerat. M-am dus sa cumpar mult ravnitele bilete. Surpriza! Nici aici nu avea sa imi dea rest la 100 lei.
Ce s-ar fi intamplat oare daca aveam o bancnota mai mare?
Eu intotdeauna cand am bani marunti dau bani potriviti, insa ieri de la bancomat mi se dadusera acele bancnote.
Domnilor din conducerea RAT cine are obligatia sa aiba bani marunti? Doar calatorii? De ce angajatele RAT de la chioscurile nominalizate vazand ca nu mai au marunt nu s-au dus sa schimbe? De ce stateau ca nesimtitele asteptand ca noi calatorii sa avem maruntis?
De ce nu s-au amplasat chioscurile de bilete ale RAT alternativ pe o parte si alta a sensului de mers ale autobuzelor pe un bulevard?
De exemplu in zona Gemenii daca doresti sa iei un bilet si te afli pe sensul de mers spre Saturn trebuie sa faci un ocol de circa 300 m pe la intersectie ca sa ajungi la chiosc. La fel se intampla si la Complexul Mare unde trebuie sa mergi circa 200 m. Cine a "gandit" amplasarea chioscurilor asa? Chiar nu se poate face nimic pentru imbunatatirea situatiei? Se doresc cat mai multi calatori fraudulosi si acestia trebuiesc ajutati? |
|
| Sus |
|
 |
Dr2005
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 72 Locație: Bucuresti, sector 6, Drumul Taberei
|
Trimis: Mar Sep 08, 2009 1:32 am Titlul subiectului: Re: Problema biletelor de calatorie si a maruntisului |
|
|
| Kappa a scris: | | Se doresc cat mai multi calatori fraudulosi si acestia trebuiesc ajutati? |
Păi... călătorii ăia frauduloși merg și ei la vot... la fel și pensionarii (care au gratis toată ziua) și șoferii care iau bani de la călători că știu că nu sunt controale. Deci toată lumea-i fericită, ca în orice republică bananieră de pe lume  _________________ Tramvaie |
|
| Sus |
|
 |
|